BezoekersinformatieWij nemen u mee, door ons A, B, C...  Op deze pagina vindt u informatie ter voorbereiding op uw bezoek aan ons circus. U vindt hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Leest u de bezoekersinformatie goed door voor u ons circus bezoekt, zodat u goed bent voorbereidt voor een gezellige en plezierige voorstelling van het Circus Renz International.

Activiteiten

Tijdens de pauze zijn er activiteiten voor kinderen. Deelname geschiedt op eigen risico. 

 

Afval

Graag houden wij ons circuscomplex en de speelplaats waar wij te gast zijn, schoon en netjes en verzoeken u daarom uw afval in de afvalbakken te deponeren. 

 

Bereikbaarheid van Circus Renz International

Informatie hierover vindt u bij 'Tournee'.

 

Bezoekers met een rolstoel

Rolstoelplaatsen kunnen vooraf gereserveerd worden via e-mail: wanneer u slecht ter been bent of in een rolstoel zit, zorgt u dan dat u op tijd aanwezig bent. Rolstoelgebruikers kunnen zich vooraf aan de circuskassa melden, zij krijgen dan hulp bij het toewijzen van een plaats. Rolstoelgebruikers worden alleen geplaatst op een logeplaats.

 

Facebook

Circus Renz International is ook op Facebook te vinden. We horen graag hoe u onze voorstelling hebt gevonden: een berichtje of recensie op onze Facebook pagina wordt enorm gewaardeerd.

 

Familiedagen

Op donderdagen en vrijdagen zijn er speciale familiedagen. Voor kinderen en volwassen gelden dan gereduceerde plaatsen. Ook wordt er op familiedagen geen onderscheid gemaakt tussen de zitplaatsen binnen ons circus. Reserveren is niet mogelijk. Dus hoe eerder u er bent, hoe beter uw zitplaats, ook in de 'Loge' (Rolstoelgebruikers gaan voor in de 'Loge!'). Kortingskaarten zijn niet geldig tijdens de familiedagen. Voor de actuele tarieven van onze familiedagen: informeert u bij de circuskassa of op de facebookpagina van Circus Renz International. 

 

Fotografie en Filmopnamen

Fotograferen is toegestaan, zonder daarbij uw flits te gebruiken en zonder de artiesten, dieren of andere bezoekers te hinderen. Het maken van video- en/of geluidsopnames is zonder toestemming van de directie niet toegestaan.

 

Kinderen onder de 2 jaar gratis

Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis zolang deze op schoot plaatsnemen.

 

Kortingskaarten

Kortingskaarten kunnen worden meegenomen naar de circuskassa, daar wordt de korting voor u verrekend. Kortingskaarten zijn op familiedagen niet geldig. Kortingskaarten zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. 

 

Nooduitgangen

In onze circustent bevinden zich diverse nooduitgangen. Deze worden aangegeven door de nooduitgang-bordjes. Wij vragen u de nooduitgangen en trappen vrij te houden. Mocht er zich onverhoopt een calamiteit voor doen, volgt u dan de aanwijzingen van ons circuspersoneel op. 

 

Openingstijden Circuskassa

De circuskassa is alleen op speeldagen geopend. De circuskassa is dan geopend tussen 11.00 en 12.00 uur en 60 minuten voor aanvang van de voorstelling. Voor informatie over de speeldagen en -tijden, kijkt u hier. Voor informatie over de Tarieven en Tickets, kijkt u hier. Pinnen is bij de circuskassa niet mogelijk. 

 

Openingstijden Circustent

De circustent gaat 60 minuten voor aanvang van de voorstelling open. 

 

Pinnen niet mogelijk

Pinnen is aan de circuskassa en de restauratiewagen van Circus Renz International niet mogelijk. Er is geen pinautomaat aanwezig. Betalen kan enkel contant. 

 

Restauratiewagen

In de pauze kunt gebruik maken van de restauratiewagen waar koffie, thee, limonade en lekkernijen tegen betaling verkrijgbaar zijn. Pinnen is aan de restauratiewagen niet mogelijk. Betalen kan enkel contant. 

 

Roken

Roken is op last van de brandweer in het gehele circuscomplex niet toegestaan.

 

Tickets en Tarieven

Voor informatie over de prijzen en de aanschaf van entreekaarten, gaat u naar 'Tickets & Tarieven'. 

 

Toiletten

Circus Renz International beschikt over een sanitairwagen, waar u gebruik kunt maken van onze toiletvoorziening. 

 

Zitplaatsen

Onze stoelen hebben een rugleuning. De opstelling van de zitplaatsen is zodanig, dat u goed zicht hebt op de circuspiste. Onze zitplaatsen zijn niet genummerd: placering gebeurd op volgorde van binnenkomst. 

Wij verzoeken u en uw kinderen om tijdens de voorstelling te blijven zitten en niet te gaan rondlopen, zodat u geen andere bezoekers hindert. 

 

Zoekgeraakte/ gevonden voorwerpen

Circus Renz International is niet verantwoordelijk voor eventueel zoekgeraakte voorwerpen. Gevonden voorwerpen kunt u na de voorstelling afhalen aan de restauratiewagen en/ of u kunt daar uw contactgegevens achterlaten.

 

Heeft u andere vragen?

Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op via onze contactpagina. Graag hopen wij u ons bij ons circus te mogen begroeten!

 


De directie en medewerkers van Circus Renz International wensen u een gezellige en plezierige voorstelling!

'Circus Renz International, Circustraditie sinds 1842'

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

POSTADRES

Circus Renz International

Egypteeinde 26

9645 LE Veendam 

 

VESTIGINGSADRES 

Berliner Allee 34 

14662 Friesack 

 

E-mailadres voor Algemene Informatie      : wilrag@vanheybeek.nl 

E-mailadres voor Pers en Mediaverzoeken: wilrag.pr@vanheybeek.nl

 

 


 

CIRCUS RENZ INTERNATIONAL, 2018